Yoga mot psykisk ohälsa

 

Varje år släcks cirka 1500 liv till följd av självmord, det är ungefär fyra liv varje dag. Under 2018 tog 1574 personer sina liv i Sverige. En ökning med 30 personer jämfört med året innan… Den här siffran måste minska. Trots att vi idag börjat bli mer öppna kring psykisk ohälsa är kunskapen kring psykisk ohälsa och suicidprevention långt ifrån tillräcklig. Och det är fortfarande ett mycket känsligt och tabubelagt ämne.

Förutom att dela min historia (och kanske öppna upp för samtal eller påminna någon om att ta sig tid att se sig om på sin närmaste omgivning och i tid ta tag i den/dom som inte klarar av att be om hjälp, våga fråga och prata om det som är mörkt och obehagligt) vill jag, tillsammans med er samla in pengar till Suicide Zero samtidigt som du genom yoga och rörelse kan ge hälsa till dig själv!

Kan du inte delta på någon av klasserna men ändå vill ge ett bidrag är du mer än välkommen att göra det, du hittar insamlingen Här 💚 Tack!

Yoga- och Garudaklass med Clara Dymén,

Söndag 1/12 kl. 11-12.15 på MOVEAT, Västerlanda.

Lördag 7/12 kl. 12.30-13.45 på Pilates Complete, Göteborg.

Klasserna är en skön mix av lekfull, tillåtande yoga och flödande garuda som bjuder in till att utforska och upptäcka alla delar av dig. Klasserna pågår under ca. 75min och avslutas med en avslappning. Inga förkunskaper krävs!

Pris; Du betalar 150sek (eller valfri summa över 150sek) för att vara med på 1 klass, alla pengar går oavkortat till Suicide Zero.

Anmälan till klasserna; Vill du anmäla dig till 1/12 @ MOVEAT gör du det via mejl till clara@moveat.se, skriv namn på den/de du önskar anmäla och under vilket namn du donerar. (Vill du vara säker på att det fortfarande finns platser kvar innan du donerar, invänta ett svarsmejl). Och sätt sedan in 150sek (eller valfri summa över 150sek) Här! (JAG VILL GE GÅVA).

Vill du anmäla dig till 7/12 @ Pilates Complete gör du det via detta anmälningsformulär och genom att sätta in 150sek (eller valfri summa över 150sek) Här! (JAG VILL GE GÅVA). 

Frågor: clara@moveat.se