SMALL GROUP: STYRKA / YOGA

– minikurser under augusti 

I små grupper, på max 5 personer, tränar vi STYRKA/YOGA under 3 tillfällen i augusti. Här får du den extra peppen och glädjen av att träna tillsammans med andra, men mer individanpassat och personligt än vid gruppträning. Vi kommer fokusera mycket på teknik och hållbarhet i vårt praktiserande.

SMALL GROUP: STYRKA, vi tränar med vikter och redskap såsom TRX, gummiband, kettlebells m.m. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av styrketräning.

SMALL GROUP: YOGA kursen är en fortsättning för dig som någon gång tidigare har gått yogakurs hos mig (eller har tidigare erfarenhet av Space M Yoga). Perfekt för dig som önskar en fördjupning och mer personlig hjälp än vid klass/kurs.

Passen är ca. 60min långa och kan komma att ske både inne i studion och utomhus (utifrån väder och gruppens önskemål).

När du bokar din plats så kommer du få en rad frågor tillbaka. Detta för att jag skall vara så förberedda som möjligt och kunna planera kurserna.

Kurserna bokas via mejl till clara@moveat.se 

Hit vänder du dig också med ev. frågor, tveka inte att höra av dig om du undrar över något!

SMALL GROUP STYRKA: 

SÖNDAG 2/8, 9/8 och 16/8 kl.16.00

SMALL GROUP YOGA: 

TORSDAG 6/8, 13/8 och 20/8  kl.17.30

Pris: 750SEK/kurs (15% rabatt vid bokning av båda) 

OBS: Anmälan är bindande. Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och innehar försäkring. Vi förbehåller oss rätten att ställa in workshopen vid sjukdom, nya riktlinjer från FHM eller för få deltagare.