PT OUTDOORS

Utifrån rådande läge med covid-19 utbrottet och i tider då mycket tycks oklart och ovisst är det av stor vikt att fortsätta ta hand om sig själv, utifrån de förutsättningar man för närvarande har att utgå ifrån. Fortsätt röra på dig, äta bra, näringsrik mat och försök att behålla meningsfulla aktiviteter i den mån det är möjligt.


PT OUTDOORS –

Att träna utomhus har stora fördelar, särskilt i dessa tider. Smittorisken är mindre utomhus och vi kan hålla större avstånd mellan varandra. Här kan du få både PT, PT-Duo eller PT Small Group som skräddarsys utefter dina/era mål och önskningar. Du väljer om du vill träna på egenhand eller med människor du ändå umgås och har kontakt med. Du/ni bestämmer inriktningen – yoga/garuda, styrketräning, cirkelträning eller en blandning!

Priser hittar du HÄR! Frågor/Bokning? clara@moveat.se


PT ONLINE –

När många gym och träningsanläggningar håller stängt, eller om man själv vill undvika dessa och istället önskar träna hemma är PT Online ett alternativ. Beroende på vad du har för mål och var du vill lägga ditt fokus, lägger vi upp ett program med hemträning utifrån vad du har att tillgå där du befinner dig. Med enkla medel som handdukar, kvastskaft, stol, bord, något block (annat i hemmet) kommer vi långt. Kan man dessutom investera i några gummiband och/eller någon Kettlebell klarar vi oss länge!

Jag erbjuder även coachning (inkl. rehab plan) vid långvarig smärta.

Med PT Online hörs vi via mejl, sms och telefon/skype.

Kontakta mig för prise/mer info. via  clara@moveat.se