OSTEOPATLANDSLAGET

– Personlig Träning & Smärthantering i Göteborg

Från och med augusti kan du träna och få hjälp av mig även i Göteborg, på Osteopatlandslaget. Här erbjuder jag Personlig Träning och Smärthantering.

Osteopatlandslaget, som drivs av Karin Karlsson och Åsa Johansson ligger på adressen Frihamnen 4 på Hisingen. Lokalen är 150kvm stor med tre behandlingsrum, ett gym, två toaletter, en dusch och omklädningsrum. 

Osteopatlandslagets vision är att mötas där du är idag och anpassa besöket efter just dina behov och erbjuda vår hjälp i form av behandling, prehab, rehab och träning. I vårt arbete vill vi inspirera och motivera människor till att hitta glädjen i rörelse och öka deras livskvalitet. Här erbjuds behandlingar i kombination med träning och kunskap om kroppen och hur Du själv kan hjälpa din kropp i form av rehab och träning.

Kolla in @osteopatlandslaget på Instagram för nyheter m.m. 

Boka tid med mig via Bokadirekt! 

Frågor? du når mig via mejl clara@osteopatlandslaget.se 

ERBJUDANDE: Under hela augusti erbjuder jag 15% rabatt på PT / Smärthantering (gäller även vid köp av 5- eller /10 tillfällen.) 

**Paketen gäller i ett år från köpdatum. Gäller enbart bokningar med Clara Dymén och kan ej kombineras med övriga tjänster på Osteopatlandslaget. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/1.**