MOVEAT – Clara Dymén

NEWS

SMALL GROUP: STYRKA / YOGA

– minikurser under augusti 

I små grupper, på max 5 personer, tränar vi STYRKA/YOGA under 3 tillfällen i augusti. Här får du den extra peppen och glädjen av att träna tillsammans med andra, men mer individanpassat och personligt än vid gruppträning. Vi kommer fokusera mycket på teknik och hållbarhet i vårt praktiserande.

SMALL GROUP: STYRKA, vi tränar med vikter och redskap såsom TRX, gummiband, kettlebells m.m. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av styrketräning.

SMALL GROUP: YOGA kursen är en fortsättning för dig som någon gång tidigare har gått yogakurs hos mig (eller har tidigare erfarenhet av Space M Yoga). Perfekt för dig som önskar en fördjupning och mer personlig hjälp än vid klass/kurs.

Passen är ca. 60min långa och kan komma att ske både inne i studion och utomhus (utifrån väder och gruppens önskemål).

När du bokar din plats så kommer du få en rad frågor tillbaka. Detta för att jag skall vara så förberedda som möjligt och kunna planera kurserna.

Kurserna bokas via mejl till clara@moveat.se 

Hit vänder du dig också med ev. frågor, tveka inte att höra av dig om du undrar över något!

SMALL GROUP STYRKA: 

SÖNDAG 2/8, 9/8 och 16/8 kl.16.00

SMALL GROUP YOGA: 

TORSDAG 6/8, 13/8 och 20/8  kl.17.30

Pris: 750SEK/kurs (15% rabatt vid bokning av båda) 

OBS: Anmälan är bindande. Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och innehar försäkring. Vi förbehåller oss rätten att ställa in workshopen vid sjukdom, nya riktlinjer från FHM eller för få deltagare.

Läser mer...

Covid-19

Med anledning av coronaviruset…

WHO har förklarat utbrottet av covid-19 som en pandemi. Folkhälsomyndigheten uppmanar människor med symtom att undvika sociala kontakter för att inte smitta andra.

Studion följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och så länge det är möjligt och enligt rekommendation har jag öppet med både gruppträning och PT enligt schema. Jag har personer i olika åldrar och även personer i riskgrupper som tränar med mig och önskar därför sunt förnuft och respekt för att göra den här tiden så bra som möjlig för oss alla.

ALLA som känner av symtom som –andningspåverkan, snuva, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk skall hålla sig hemma och får ej vistas i studion. De flesta får lindriga besvär som går över av sig själva med egenvård i hemmet (Folkhälsomyndigheten).


JUST NU:

  •  24h regeln för avbokning av PT tas bort tillsvidare, behöver du avboka AVBOKA! Detsamma gäller från min sida. Vid symtom  kommer jag avboka vår tid och/eller ev klasser. 

 

  • Gruppträning (MOVE 360/GARUDA) kan avbokas fram till 2h innan klass.

 

  • Tvätta händerna när ni kommer till studion med tvål och vatten, minst 20sek. Tvätta även händerna efter träningen. 

 

  • Ta ny/egen handduk som ligger i stället med texten ”RENA”.

 

  • Undvik att ta/peta dig i ansiktet under träningen.

 

  •  Ta gärna med egen yogamatta om du önskar. 

 

  • Studions mattor, block och redskap torkas noggrant av med fettlösande medel och desinfektion efter varje användning.

 

  •   ”Hands-on”/fysiska korrigeringar undviks. 

 

  • MOVE 360  kommer i högsta mån tränas UTOMHUS kommande veckor. Klä dig efter vädret så kommer vi få till riktigt fina träningspass utifrån rådande förutsättningar! Bra att ha med: vattenflaska.

För dig som inte kan eller vill ta dig till studion kommer här tips på onlineträning:

Space m yoga med Magnus Ringberg HÄR!

Ta hand om er, tvätta händerna och gör vad DU kan för att hålla dig och samhället flytande! 

Läser mer...

OSTEOPATLANDSLAGET

– Personlig Träning & Smärthantering i Göteborg

Från och med augusti kan du träna och få hjälp av mig även i Göteborg, på Osteopatlandslaget. Här erbjuder jag Personlig Träning och Smärthantering.

Osteopatlandslaget, som drivs av Karin Karlsson och Åsa Johansson ligger på adressen Frihamnen 4 på Hisingen. Lokalen är 150kvm stor med tre behandlingsrum, ett gym, två toaletter, en dusch och omklädningsrum. 

Osteopatlandslagets vision är att mötas där du är idag och anpassa besöket efter just dina behov och erbjuda vår hjälp i form av behandling, prehab, rehab och träning. I vårt arbete vill vi inspirera och motivera människor till att hitta glädjen i rörelse och öka deras livskvalitet. Här erbjuds behandlingar i kombination med träning och kunskap om kroppen och hur Du själv kan hjälpa din kropp i form av rehab och träning.

Kolla in @osteopatlandslaget på Instagram för nyheter m.m. 

Boka tid med mig via Bokadirekt! 

Frågor? du når mig via mejl clara@osteopatlandslaget.se 

ERBJUDANDE: Under hela augusti erbjuder jag 15% rabatt på PT / Smärthantering (gäller även vid köp av 5- eller /10 tillfällen.) 

**Paketen gäller i ett år från köpdatum. Gäller enbart bokningar med Clara Dymén och kan ej kombineras med övriga tjänster på Osteopatlandslaget. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/1.**

Läser mer...

MVMT CAMP

MOVEMENT CAMP – fredag 4/9 till söndag 6/9

Ny möjlighet att delta på MVMT CAMP.  Vi kickar igång höstsäsongen med ett ‘smörgåsbord’ av träning under tre dagar den första helgen i september, fredag eftermiddag till söndag förmiddag. Du kan delta på hela ‘campet’ eller välja ut de pass som passar dig bäst.

Grupperna kommer hållas små, max 6 pers./klass, på så vis kan vi hålla avstånd och ge varje individ en så bra träningsupplevelse som möjligt.

Mer info. om tider och utbud kommer inom kort. Vill du redan nu boka en plats görs det via mejl till clara@moveat.se

 

Läser mer...

PT OUTDOORS

Utifrån rådande läge med covid-19 utbrottet och i tider då mycket tycks oklart och ovisst är det av stor vikt att fortsätta ta hand om sig själv, utifrån de förutsättningar man för närvarande har att utgå ifrån. Fortsätt röra på dig, äta bra, näringsrik mat och försök att behålla meningsfulla aktiviteter i den mån det är möjligt.


PT OUTDOORS –

Att träna utomhus har stora fördelar, särskilt i dessa tider. Smittorisken är mindre utomhus och vi kan hålla större avstånd mellan varandra. Här kan du få både PT, PT-Duo eller PT Small Group som skräddarsys utefter dina/era mål och önskningar. Du väljer om du vill träna på egenhand eller med människor du ändå umgås och har kontakt med. Du/ni bestämmer inriktningen – yoga/garuda, styrketräning, cirkelträning eller en blandning!

Priser hittar du HÄR! Frågor/Bokning? clara@moveat.se


PT ONLINE –

När många gym och träningsanläggningar håller stängt, eller om man själv vill undvika dessa och istället önskar träna hemma är PT Online ett alternativ. Beroende på vad du har för mål och var du vill lägga ditt fokus, lägger vi upp ett program med hemträning utifrån vad du har att tillgå där du befinner dig. Med enkla medel som handdukar, kvastskaft, stol, bord, något block (annat i hemmet) kommer vi långt. Kan man dessutom investera i några gummiband och/eller någon Kettlebell klarar vi oss länge!

Jag erbjuder även coachning (inkl. rehab plan) vid långvarig smärta.

Med PT Online hörs vi via mejl, sms och telefon/skype.

Kontakta mig för prise/mer info. via  clara@moveat.se

Läser mer...