MOVEAT – Clara Dymén

NEWS

Söndagsklass -MOVE 360

 

Öppna klasser söndagseftermiddagar med start 22:e september! 

MOVE 360 är ett roligt och utmanade cirkelträningspass där vi blandar rena kroppsviktsövningar med redskap som TRX, hantlar, kettlebells, ringar, gummiband, Garuda Apparatus m.m. 

Klassen startar med en yoga-inspirerad rörlighetsdel innan själva cirkelträningen drar igång. 

Du arbetar hela tiden utifrån din förmåga och dina förutsättningar. Grupperna hålls små för att vi skall kunna anpassa och ge mer individuell hjälp vid behov.

Precis som tidigare kan du köpa ett 10-klipp (giltig 1 år från inköpsdatum) eller betala per gång. Klasserna är öppna på så vis att du inte behöver boka upp dig på ett visst antal gånger, men du måste föranmäla dig och avboka din plats om det blir aktuellt. 

Bokning/Avbokning skall ske senast 2h innan klassen startar.

När: SÖNDAGAR 16.00-16.55

Datum: 22/9, 6/10, 13/10, 20/10, 27/10, 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 1/12

OBS: Ingen klass söndag 29/9 

Pris: drop-in 150sek/gång. 10-klipp 1200sek

Klasserna är 55min långa och passar både nybörjare och mer träningsvana. Studion öppnar 15min före klassen startar och håller öppet 15min efter. I priset ingår förutom klassen, ekologiskt te och lån av Manduka matta. 

BOKNING: Klasserna kan enbart bokas via sms till 0733 668731 eller mejl till clara@moveat.se 

Bokad plats bekräftas med ett svarssms/mejl. 

Betalning sker via SWISH till 0733668731 eller mot faktura (10-klipp).

OBS: Bokning/Avbokning skall ske SENAST 2h innan klassen startar via sms. Icke avbokad plats debiteras med 50% av drop-in priset. Med reservation för eventuella schema ändringar.

 

Läser mer...

Space m yoga

 

Upptäck nya platser inom dig och ta del av space m yogans fantastiska rörelser och sekvenser under åtta tillfällen.

Kursstart torsdag 12/9.

SPACE M:YOGA – en flödande yogaform som kombinerar traditionella asanas med innovativa rörelser och sekvenser på ett tillåtande och lekfullt sätt. Med en tydlig förankring mot underlaget skapar vi plats och kontroll med aktiv spridning kring lederna. Sekvenserna byggs upp gradvis med syfte att ta oss från punkt A till punkt B på ett så smidigt och följsamt vis som möjligt. Vi jobbar hela tiden utifrån vår egen arkitektur och förutsättningar. Hela din kropp ges utrymme och får ta plats. 

Space m:yoga är utvecklad av Magnus Ringberg, fysioterapeut och yogalärare med lång och  bred bakgrund inom olika rörelsemetoder.  

Kursstart: Torsdag 12/9 kl. 18.00-19.00

övriga datum – 26/9, 3/10, 10/10, 17/10, 24/10, 31/10 och 7/11

Obs: ingen kurs 19/9

Var: MOVEAT yoga & movement studio

V. Norgård 125, 463 93 Västerlanda.

Pris: 1400sek (8x60min) i priset ingår även lån av manduka yogamatta, te och tillgång till studion 15min innan kursen startar för att få individuell hjälp eller egen praktik på mattan.

Anmälan och frågor: mejl till clara@moveat.se

Skriv namn, ålder, fakturaadress och ev. skador/sjukdom jag bör veta. Faktura mejlas ut några veckor innan kursstart.

OBS: Anmälan är bindande. 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda

 

Läser mer...

Wknd yoga

Välkommen till  MOVEAT studion för YoGa och frukost/fika i härlig miljö.

Under de här söndagarna mixar vi lekfull, flödande Yoga och Garuda, med bra och god mat som ger dig inspiration till näringsrika varianter av traditionella frukosträtter eller fika (som t.ex. Granskottssmoothie, blomkålsgröt, chiapudding med glutenfri granola, spröda fröknäcke, bananmuffins, raw brownie m.m.).  

Nytt för hösten är att varje söndag har ett specifikt tema som vi utgår ifrån. Klasserna är längre än tidigare och innehåller också en kort föreläsningsdel utifrån dagens tema;

Söndag 22/9 WKND YOGA: SLOW 

Kl. 10.00- 12.00

– 75min YoGa i långsamt tempo. En stor del av klassen sker sittande/liggande på golvet där stor vikt läggs på att Du skall känna dig trygg och bekväm i sekvenserna. Den här söndagen passar alla som vill ha en långsam stund på mattan med sköna rörelser för hela kroppen. Även för dig som upplever mycket stress, långvarig smärta eller är skadad kan detta vara ett tillfälle att hitta rörelse och avslappning i en lugn och tillåtande miljö. Efter klassen bjuds du på en mumsig ”yogafika” och vi pratar om smärta och stress utifrån dagens vetenskap. Du får lära dig mer om smärta och hur du själv besitter många verktyg som kan hjälpa dig framåt, ut ur (eller mot) minskad smärta.

Inga förkunskaper krävs för att kunna delta. Alla är varmt välkomna.

______

Söndag 3/11 WKND YOGA: EXPLORE

Kl. 10.00- 12.00

– 75min YoGa där du får utforska och vidga dina yogavyer! Vi kommer att använda props för att testa och utmana kroppen i olika vinklar och tempon. Efter klassen får du en riktigt god ”yogafika” plus tips och inspiration på hur du med hjälp av handduk, gummiband och/eller kvastskaft kan få ut mer av din yogapraktik. Den här dagen står vår nyfikenhet i fokus, ”never stop exploring”!

Inga förkunskaper krävs för att kunna delta. Alla är varmt välkomna.

______

Söndag 8/12 WKND YOGA: SLOW

Kl. 9.00- 11.00

– 75-90min YoGa i långsamt tempo. Julen närmare sig (med allt vad den för med sig i form av både mys, glädje och gemenskap men även stress, diverse ”måsten” och/eller ensamhet) Här får du en paus med både rörelse och vila under ett par timmar. En stor del av klassen sker sittande/liggande på golvet där stor vikt läggs på att Du skall känna dig trygg och bekväm i sekvenserna. Den här söndagen passar alla som vill ha en långsam stund på mattan med sköna rörelser för hela kroppen. Även för dig som upplever mycket stress, långvarig smärta eller är skadad kan detta vara ett tillfälle att hitta rörelse och avslappning i en lugn och tillåtande miljö. Efter klassen bjuds du på en god ”adventsfrukost” i studion.

Inga förkunskaper krävs för att kunna delta. Alla är varmt välkomna.

______

När; SÖNDAG 22/9 (SLOW), SÖNDAG 3/11 (EXPLORE), SÖNDAG 8/12 (SLOW).

Var; MOVEAT Yoga & Movement, Västerlanda Norgård 125, 463 93 Västerlanda.

Pris: 300sek/gång. (i mån av plats kan du även boka enbart YoGa för 200sek) 

Klasserna är ca. 75min långa och passar både nybörjare och mer träningsvana.  I priset ingår förutom YoGaklass, föreläsning ELLER längre YoGa, glutenfri frukost/fika, ekologiskt te/kaffe och lån av Manduka matta. Studion öppnar 15min före klassen startar.

BOKNING: Klasserna kan enbart bokas via sms till +46 733 668731 eller mejl till clara@moveat.se 

Bokad plats bekräftas med ett svarssms/mejl. Betalning sker via SWISH till 0733668731 eller mot faktura. Din plats är säkrad först när vi mottagit din betalning. 

OBS: Avbokning skall ske SENAST 24h innan klassen börjar via sms. Icke avbokad plats debiteras med 50% priset. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälda deltagare.

Läser mer...