MOVEAT – Clara Dymén

NEWS

YoGa: SLOW

Fyra söndagar med YoGa i långsamt tempo med start 29/12

Avsluta 2019 och inled 2020 med denna sköna blandning av space m:yoga och garuda

Under den här kursen utgår vi mycket ifrån sittande- och liggande positioner på golvet. Stor vikt läggs vid att Du skall känna dig trygg och bekväm i sekvenserna och övningarna. Kursen passar alla som vill ha en lite mer långsam stund på mattan med sköna rörelser för hela kroppen. Med ett lite långsammare tempo passar den extra bra för nybörjare men även för dig som vill ha mer tid till att jobba på detaljer i övningarna. Varje klass innehåller en något mer utmanande del, där du själv väljer hur långt du vill följa med. Det finns alltid alternativ och möjlighet till anpassning utifrån dina förutsättningar.

Den här kursen vänder sig också till dig som upplever mycket stress, långvarig smärta eller är skadad och som önskar få hjälp med att hitta rörelse och avslappning i en lugn och tillåtande miljö.

Varje tillfälle avslutas med en avslappning.

Inga förkunskaper krävs för att kunna delta. Alla är varmt välkomna.

När; SÖNDAG 29/12, SÖNDAG 5/1,  SÖNDAG 12/1, SÖNDAG 19/12 Kl. 11-12.15

Var; MOVEAT Yoga & Movement, Västerlanda Norgård 125, 463 93 Västerlanda.

Pris: 800sek (4x75min). (Alt. 250sek/gång i mån av plats).

I priset ingår även lån av Manduka matta och ekologiskt te. Studion öppnar 15min före klassen startar.

BOKNING: Kursen kan enbart bokas via mejl till clara@moveat.se 

Skriv namn, adress, ev skador/sjukdom och om du önskar betala via SWISH eller mot faktura. Betalning via SWISH till 0733668731, önskar du betala via faktura mejlas denna ut efter din anmälan. Din plats är säkrad först när vi mottagit din betalning. 

OBS: Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälda deltagare.

Läser mer...

Yoga mot psykisk ohälsa

 

Varje år släcks cirka 1500 liv till följd av självmord, det är ungefär fyra liv varje dag. Under 2018 tog 1574 personer sina liv i Sverige. En ökning med 30 personer jämfört med året innan… Den här siffran måste minska. Trots att vi idag börjat bli mer öppna kring psykisk ohälsa är kunskapen kring psykisk ohälsa och suicidprevention långt ifrån tillräcklig. Och det är fortfarande ett mycket känsligt och tabubelagt ämne.

Förutom att dela min historia (och kanske öppna upp för samtal eller påminna någon om att ta sig tid att se sig om på sin närmaste omgivning och i tid ta tag i den/dom som inte klarar av att be om hjälp, våga fråga och prata om det som är mörkt och obehagligt) vill jag, tillsammans med er samla in pengar till Suicide Zero samtidigt som du genom yoga och rörelse kan ge hälsa till dig själv!

Kan du inte delta på någon av klasserna men ändå vill ge ett bidrag är du mer än välkommen att göra det, du hittar insamlingen Här 💚 Tack!

Yoga- och Garudaklass med Clara Dymén,

Söndag 1/12 kl. 11-12.15 på MOVEAT, Västerlanda.

Lördag 7/12 kl. 12.30-13.45 på Pilates Complete, Göteborg.

Klasserna är en skön mix av lekfull, tillåtande yoga och flödande garuda som bjuder in till att utforska och upptäcka alla delar av dig. Klasserna pågår under ca. 75min och avslutas med en avslappning. Inga förkunskaper krävs!

Pris; Du betalar 150sek (eller valfri summa över 150sek) för att vara med på 1 klass, alla pengar går oavkortat till Suicide Zero.

Anmälan till klasserna; Vill du anmäla dig till 1/12 @ MOVEAT gör du det via mejl till clara@moveat.se, skriv namn på den/de du önskar anmäla och under vilket namn du donerar. (Vill du vara säker på att det fortfarande finns platser kvar innan du donerar, invänta ett svarsmejl). Och sätt sedan in 150sek (eller valfri summa över 150sek) Här! (JAG VILL GE GÅVA).

Vill du anmäla dig till 7/12 @ Pilates Complete gör du det via detta anmälningsformulär och genom att sätta in 150sek (eller valfri summa över 150sek) Här! (JAG VILL GE GÅVA). 

Frågor: clara@moveat.se

Läser mer...

Söndagsklass -MOVE 360

 

Öppna klasser söndagseftermiddagar med start 22:e september! 

MOVE 360 är ett roligt och utmanade cirkelträningspass där vi blandar rena kroppsviktsövningar med redskap som TRX, hantlar, kettlebells, ringar, gummiband, Garuda Apparatus m.m. 

Klassen startar med en yoga-inspirerad rörlighetsdel innan själva cirkelträningen drar igång. 

Du arbetar hela tiden utifrån din förmåga och dina förutsättningar. Grupperna hålls små för att vi skall kunna anpassa och ge mer individuell hjälp vid behov.

Precis som tidigare kan du köpa ett 10-klipp (giltig 1 år från inköpsdatum) eller betala per gång. Klasserna är öppna på så vis att du inte behöver boka upp dig på ett visst antal gånger, men du måste föranmäla dig och avboka din plats om det blir aktuellt. 

Bokning/Avbokning skall ske senast 2h innan klassen startar.

När: SÖNDAGAR 16.00-16.55

Datum: 22/9, 29/9, 6/10, 20/10, 27/10, 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12

+ Specialklass 29/12  16.00-17.15 ”MOVE360 Happy New Year” Årets sista klass med extra mycket ”fireworks” ! 

Pris: drop-in 150sek/gång. 10-klipp 1200sek

Klasserna är 55min långa och passar både nybörjare och mer träningsvana. Studion öppnar 15min före klassen startar och håller öppet 15min efter. I priset ingår förutom klassen, ekologiskt te och lån av Manduka matta. 

BOKNING: Klasserna kan enbart bokas via sms till 0733 668731 eller mejl till clara@moveat.se 

Bokad plats bekräftas med ett svarssms/mejl. 

Betalning sker via SWISH till 0733668731 eller mot faktura (10-klipp).

OBS: Bokning/Avbokning skall ske SENAST 2h innan klassen startar via sms. Icke avbokad plats debiteras med 50% av drop-in priset. Med reservation för eventuella schema ändringar.

 

Läser mer...

Wknd yoga

Välkommen till  MOVEAT studion för YoGa och frukost/fika i härlig miljö.

Under de här söndagarna mixar vi lekfull, flödande Yoga och Garuda, med bra och god mat som ger dig inspiration till näringsrika varianter av traditionella frukosträtter eller fika (som t.ex. Granskottssmoothie, blomkålsgröt, chiapudding med glutenfri granola, spröda fröknäcke, bananmuffins, raw brownie m.m.).  

Nytt för hösten är att varje söndag har ett specifikt tema som vi utgår ifrån. Klasserna är längre än tidigare och innehåller också en kort föreläsningsdel utifrån dagens tema;

 

______

Söndag 15/12 WKND YOGA: SLOW

Kl. 9.00- 11.00

– ca. 90min YoGa i långsamt tempo. Julen närmare sig (med allt vad den för med sig i form av både mys, glädje och gemenskap men även stress, diverse ”måsten” och/eller ensamhet) Här får du en paus med både rörelse och vila under ett par timmar. En stor del av klassen sker sittande/liggande på golvet där stor vikt läggs på att Du skall känna dig trygg och bekväm i sekvenserna. Den här söndagen passar alla som vill ha en långsam stund på mattan med sköna rörelser för hela kroppen. Även för dig som upplever mycket stress, långvarig smärta eller är skadad kan detta vara ett tillfälle att hitta rörelse och avslappning i en lugn och tillåtande miljö. Efter klassen bjuds du på en god ”adventsfrukost” i studion.

Inga förkunskaper krävs för att kunna delta. Alla är varmt välkomna.

______

När; SÖNDAG 22/9 (SLOW), SÖNDAG 3/11 (EXPLORE), SÖNDAG 15/12 (SLOW).

Var; MOVEAT Yoga & Movement, Västerlanda Norgård 125, 463 93 Västerlanda.

Pris: 300sek/gång. (i mån av plats kan du även boka enbart YoGa för 200sek) 

Klasserna är ca. 75min långa och passar både nybörjare och mer träningsvana.  I priset ingår förutom YoGaklass, föreläsning ELLER längre YoGa, glutenfri frukost/fika, ekologiskt te/kaffe och lån av Manduka matta. Studion öppnar 15min före klassen startar.

BOKNING: Klasserna kan enbart bokas via sms till +46 733 668731 eller mejl till clara@moveat.se 

Bokad plats bekräftas med ett svarssms/mejl. Betalning sker via SWISH till 0733668731 eller mot faktura. Din plats är säkrad först när vi mottagit din betalning. 

OBS: Avbokning skall ske SENAST 24h innan klassen börjar via sms. Icke avbokad plats debiteras med 50% priset. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälda deltagare.

Läser mer...