MOVEAT – Clara Dymén

NEWS

Covid-19

Med anledning av coronaviruset…

WHO har förklarat utbrottet av covid-19 som en pandemi. Folkhälsomyndigheten uppmanar människor med symtom att undvika sociala kontakter för att inte smitta andra.

Studion följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och så länge det är möjligt och enligt rekommendation har jag öppet med både gruppträning och PT enligt schema. Jag har personer i olika åldrar och även personer i riskgrupper som tränar med mig och önskar därför sunt förnuft och respekt för att göra den här tiden så bra som möjlig för oss alla.

ALLA som känner av symtom som –andningspåverkan, snuva, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk skall hålla sig hemma och får ej vistas i studion. De flesta får lindriga besvär som går över av sig själva med egenvård i hemmet (Folkhälsomyndigheten).


JUST NU:

  •  24h regeln för avbokning av PT tas bort tillsvidare, behöver du avboka AVBOKA! Detsamma gäller från min sida. Vid symtom  kommer jag avboka vår tid och/eller ev klasser. 
  • Gruppträning (MOVE 360) kan avbokas fram till kl. 12.00 samma dag som klass.
  • Tvätta händerna när ni kommer till studion med tvål och vatten, minst 20sek. Tvätta även händerna efter träningen. 
  • Ta ny/egen handduk som ligger i stället med texten ”RENA”.
  • Undvik att ta/peta dig i ansiktet under träningen.
  •  Ta gärna med egen yogamatta om du önskar. 
  • Studions mattor, block och redskap torkas noggrant av med fettlösande medel och desinfektion efter varje användning.
  • ”Hands-on”/fysiska korrigeringar undviks. 
  • MOVE 360  kommer i högsta mån tränas UTOMHUS kommande veckor. Klä dig efter vädret så kommer vi få till riktigt fina träningspass utifrån rådande förutsättningar! Bra att ha med: vattenflaska.

För dig som inte kan eller vill ta dig till studion kommer här tips på onlineträning:

Space m yoga med Magnus Ringberg HÄR!

Ta hand om er, tvätta händerna och gör vad DU kan för att hålla dig och samhället flytande! 

Läser mer...

SPACE M YOGA

– Space M Yoga, kursstart söndag 30/8 

Sex tillfällen med flödande och aktiva space m yoga sekvenser. Klasserna börjar med långsamma moment som stegvis blir mer och mer kraftfulla. Vi kommer integrerar props, som block och band, för en annan upplevelse, aktivitet och motstånd men även ha tillfällen med mer avlastande yoga under kursens gång. Varje tillfälle avslutas med avslappning. 

När vädret tillåter kommer vi att praktisera utomhus, då meddelas detta innan så att du kan förbereda dig med ”kläder efter väder”. Inga förkunskaper krävs för att delta. Begränsat antal platser!

Vi följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och ber alla att ta ansvar genom att

– stanna hemma vid minsta förkylningssymptom!

– var noga med handhygien, du tvättar alltid dina händer noggrant innan/efter klass med tvål och vatten. Handsprit finns i studion.

– håll avstånd till dina yogagrannar.

– ta gärna med egen yogamatta + 2 yogablock  (detta finns även att låna på studion). 

Frågor? kontakta mig på clara@moveat.se så svarar jag så fort som möjligt!

När: SÖNDAG 30/8, 13/9, 20/9, 4/10, 11/10 och 18/10 Kl. 11-12.15  

Var; MOVEAT Yoga & Movement, Västerlanda Norgård 125, 463 93 Västerlanda.

Pris: 1200sek (6x 75min) Drop-in pris (i mån av plats) 250sek/tillfälle.

I priset ingår även lån av manduka yogamatta, ev. props och ekologiskt te. Studion öppnar 15min före klassen startar och stänger ca. 15min efter klassen slutar.

Anmälan/Bokning: Du bokar din plats genom att mejla clara@moveat.se. Skriv Namn, Fakturaadress, Mobilnummer och ev. skada/sjukdom jag behöver veta om. Faktura mejlas ut ett par veckor innan kursstart.

OBS: Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälda deltagare.

Läser mer...

OSTEOPATLANDSLAGET

– Personlig Träning & Smärthantering i Göteborg

Från och med augusti kan du träna och få hjälp av mig även i Göteborg, på Osteopatlandslaget. Här erbjuder jag Personlig Träning och Smärthantering.

Osteopatlandslaget, som drivs av Karin Karlsson och Åsa Johansson ligger på adressen Frihamnen 4 på Hisingen. Lokalen är 150kvm stor med tre behandlingsrum, ett gym, två toaletter, en dusch och omklädningsrum. 

Osteopatlandslagets vision är att mötas där du är idag och anpassa besöket efter just dina behov och erbjuda vår hjälp i form av behandling, prehab, rehab och träning. I vårt arbete vill vi inspirera och motivera människor till att hitta glädjen i rörelse och öka deras livskvalitet. Här erbjuds behandlingar i kombination med träning och kunskap om kroppen och hur Du själv kan hjälpa din kropp i form av rehab och träning.

Kolla in @osteopatlandslaget på Instagram för nyheter m.m. 

Boka tid med mig via Bokadirekt! 

Boka tid

Frågor? du når mig via mejl clara@osteopatlandslaget.se 

ERBJUDANDE: Under hela augusti erbjuder jag 15% rabatt på PT / Smärthantering (gäller även vid köp av 5- eller /10 tillfällen.) 

**Paketen gäller i ett år från köpdatum. Gäller enbart bokningar med Clara Dymén och kan ej kombineras med övriga tjänster på Osteopatlandslaget. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/1.**

Läser mer...

MVMT CAMP

MOVEMENT CAMP – fredag 4/9 till söndag 6/9

Ny möjlighet att delta på MVMT CAMP.  Vi kickar igång höstsäsongen med ett ‘smörgåsbord’ av träning under tre dagar den första helgen i september, fredag eftermiddag till söndag förmiddag. Du kan delta på hela ‘campet’ eller välja ut de pass som passar dig bäst.

Grupperna kommer hållas små, max 6 pers./klass, på så vis kan vi hålla avstånd och ge varje individ en så bra träningsupplevelse som möjligt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att kunna delta. Vi tränar utomhus så mycket som möjligt!

Vi följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och ber alla att ta ansvar genom att

– stanna hemma vid minsta förkylningssymptom!

– var noga med handhygien, du tvättar alltid dina händer noggrant innan/efter klass med tvål och vatten. Handsprit finns på plats.

– håll avstånd till övriga deltagare.

– ta gärna med egen yogamatta + 2 yogablock till yoga/garudaklasserna (detta finns även att låna på studion). 

FREDAG 4/9:

17.15-18.30 MOVE 360 & Yoga  – helkroppsträning med fokus på teknik. Klassen avslutas med yoga och avslappning.

LÖRDAG 5/9:

10.00-11.00 MOVE 360 (power) – helkroppsstyrka med fokus på att utveckla kraft/power. Vi kastar, slår och jobbar med få reps.

11.15-12.15  Space M Yoga – dynamisk yoga med props som block och band.

SÖNDAG 6/9:

10.00-11.00 MOVE 360 (circuit) – helkroppsträning i cirkelformat med pulshöjande övningar.

11.15-12.15 Yoga/Garuda – lugn yoga/garudaklass. 

med reservation för ev. schema ändringar.

Var; MOVEAT Yoga & Movement, Västerlanda Norgård 125, 463 93 Västerlanda.

Pris: 700sek vid bokning av hela helgen, fredag-söndag. Alt. 150sek/klass

Vid bokning av hela MVMT CAMP (eller fler än 1 klass) ingår även raw treat/proteinbar mellan klasserna.

Anmälan/Bokning: Du bokar din plats genom att mejla clara@moveat.se. 

Skriv Namn, Fakturaadress, Mobilnummer och ev. skada/sjukdom jag behöver veta om. Faktura mejlas ut ett par veckor innan. Du kan även betala med SWISH, uppge då detta vid bokning.

OBS: Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in helgen vid sjukdom eller för få deltagare.

 

Läser mer...

PT OUTDOORS

Utifrån rådande läge med covid-19 utbrottet och i tider då mycket tycks oklart och ovisst är det av stor vikt att fortsätta ta hand om sig själv, utifrån de förutsättningar man för närvarande har att utgå ifrån. Fortsätt röra på dig, äta bra, näringsrik mat och försök att behålla meningsfulla aktiviteter i den mån det är möjligt.


PT OUTDOORS –

Att träna utomhus har stora fördelar, särskilt i dessa tider. Smittorisken är mindre utomhus och vi kan hålla större avstånd mellan varandra. Här kan du få både PT, PT-Duo eller PT Small Group som skräddarsys utefter dina/era mål och önskningar. Du väljer om du vill träna på egenhand eller med människor du ändå umgås och har kontakt med. Du/ni bestämmer inriktningen – yoga/garuda, styrketräning, cirkelträning eller en blandning!

Priser hittar du HÄR! Frågor/Bokning? clara@moveat.se


PT ONLINE –

När många gym och träningsanläggningar håller stängt, eller om man själv vill undvika dessa och istället önskar träna hemma är PT Online ett alternativ. Beroende på vad du har för mål och var du vill lägga ditt fokus, lägger vi upp ett program med hemträning utifrån vad du har att tillgå där du befinner dig. Med enkla medel som handdukar, kvastskaft, stol, bord, något block (annat i hemmet) kommer vi långt. Kan man dessutom investera i några gummiband och/eller någon Kettlebell klarar vi oss länge!

Jag erbjuder även coachning (inkl. rehab plan) vid långvarig smärta.

Med PT Online hörs vi via mejl, sms och telefon/skype.

Kontakta mig för prise/mer info. via  clara@moveat.se

Läser mer...

MOVE 360

MOVE 360, helkroppsstyrka – öppna klasser under hösten

MOVE 360 ger hela dig en utmanade och rolig träningsupplevelse! Vi blandar rena kroppsviktsövningar med redskap som TRX, hantlar, kettlebells, ringar, gummiband, Garuda Apparatus m.m. Klassen startar och avslutas med en yoga-inspirerad rörlighetsdel. Under hösten kan hela eller delar av klassen komma att hållas utomhus. 

Du arbetar hela tiden utifrån din förmåga och dina förutsättningar. Grupperna hålls små för att vi skall kunna anpassa och ge mer individuell hjälp vid behov och för att vi skall kunna hålla avstånd mellan deltagarna. Precis som tidigare kan du köpa ett 10-klipp (giltig 1 år från inköpsdatum) eller betala per gång. Klasserna är öppna på så vis att du inte behöver boka upp dig på ett visst antal gånger, men du måste föranmäla dig och avboka din plats om det blir aktuellt.

Bokning/Avbokning skall ske senast kl. 12.00 samma dag som klassen.

När: SÖNDAGAR  kl. 16.00-16.55 

Datum: 30/8, 13/9, 20/9, 11/10, 18/10, 25/10…

INGEN KLASS: 6/9, 27/9, 4/10

Med reservation för eventuella schema ändringar.

Pris: drop-in 150sek/gång. 10-klipp 1200sek

Klasserna är 55min långa och passar både nybörjare och mer träningsvana. Studion öppnar 15min före klassen startar och håller öppet 15min efter. 

BOKNING: Klasserna kan enbart bokas via sms till 0733 668731 Bokad plats bekräftas med ett svarssms. 

Betalning sker via SWISH till 0733668731 eller mot faktura (10-klipp).

OBS: Bokning/Avbokning skall ske SENAST kl. 12.00 samma dag som den aktuella klassen, via sms. Icke avbokad plats debiteras med 50% av drop-in priset. Vid för få anmälda deltagare kan klassen komma att ställas in.

 

Läser mer...