MOVEAT – Clara Dymén

NEWS

Covid-19

Med anledning av coronaviruset…

WHO har förklarat utbrottet av covid-19 som en pandemi. Folkhälsomyndigheten uppmanar människor med symtom att undvika sociala kontakter för att inte smitta andra.

Studion följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och så länge det är möjligt och enligt rekommendation har jag öppet med både gruppträning och PT enligt schema. Jag har personer i olika åldrar och även personer i riskgrupper som tränar med mig och önskar därför sunt förnuft och respekt för att göra den här tiden så bra som möjlig för oss alla.

ALLA som känner av symtom som –andningspåverkan, snuva, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk skall hålla sig hemma och får ej vistas i studion. De flesta får lindriga besvär som går över av sig själva med egenvård i hemmet (Folkhälsomyndigheten).


JUST NU:

 •  24h regeln för avbokning av PT tas bort tillsvidare, behöver du avboka AVBOKA! Detsamma gäller från min sida. Vid symtom  kommer jag avboka vår tid och/eller ev klasser. 

 

 • Gruppträning (MOVE 360/GARUDA) kan avbokas fram till 2h innan klass.

 

 • Tvätta händerna när ni kommer till studion med tvål och vatten, minst 20sek. Tvätta även händerna efter träningen. 

 

 • Ta ny/egen handduk som ligger i stället med texten ”RENA”.

 

 • Undvik att ta/peta dig i ansiktet under träningen.

 

 •  Ta gärna med egen yogamatta om du önskar. 

 

 • Studions mattor, block och redskap torkas noggrant av med fettlösande medel och desinfektion efter varje användning.

 

 •   ”Hands-on”/fysiska korrigeringar undviks. 

 

 • MOVE 360 (söndagar och varannan tisdag) kommer i högsta mån tränas UTOMHUS kommande veckor. Klä dig efter vädret så kommer vi få till riktigt fina träningspass utifrån rådande förutsättningar! Bra att ha med: -fingervantar/handskar och vattenflaska.

För dig som inte kan eller vill ta dig till studion kommer här några tips på onlineträning:

Space m yoga med Magnus Ringberg HÄR!

Eller gå in på YOGOBE.com och använd koden ”omtankeyogobe” för 40 dagar gratis medlemskap (gäller för nya medlemmar). 

Ta hand om er, tvätta händerna och gör vad DU kan för att hålla dig och samhället flytande! 

Läser mer...

GARUDA WS

GARUDA  – Workshop söndag 7/6 kl. 11.00-13.00

Välkommen på en flödande Garuda workshop söndag 7:e juni i Västerlanda. 

Garudametoden har hämtat inspiration från framförallt yoga och pilates men har även influerats av dans, tai chi och kampsport. Under den här workshopen utforskar vi serier från Garuda Graha (Brick) och Seated & Standing. Vi jobbar i en liten grupp med gott om utrymme mellan mattorna och förlägger hela, eller delar av, workshopen utomhus, (med reservation för ev. ändring pga väder och vind…). Workshopen avslutas med fika, ekologiskt kaffe och/eller te och mysigt häng i och utanför studion. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Covid-19 och ber dig att hjälpa till genom att – STANNA HEMMA om du har några som helst förkylningssymtom, – tvätta händerna med tvål och vatten, minst 20s, när du kommer till studion, – hålla avstånd från övriga deltagare. 

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av Garuda. Workshopen är till för både dig som är nyfiken på att testa garudametoden för första gången och för dig som önskar en fördjupning och mer tid till att jobba på detaljer i sekvenserna.

Pris: 300SEK. I priset ingår även lån av Manduka matta och fika. Studion öppnar 15min före workshopen startar.

BOKNING: Workshopen kan bokas via mejl till clara@moveat.se eller SMS till 0733668731

Skriv namn, adress, ev. skador/sjukdom/allergi(er) och om du önskar betala via SWISH eller mot faktura. Betalning via SWISH till 0733668731, önskar du betala via faktura mejlas denna ut efter din anmälan. Din plats är säkrad först när vi mottagit din betalning. 

OBS: Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälda deltagare och/eller nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Läser mer...

MVMT CAMP

MOVEMENT CAMP – fredag 26/6 till söndag 28/6

Sista helgen i juni bjuder MOVEAT in till en rörelsefylld helg som utmanar dig och din kropps olika förmågor! Space m yoga och garuda blandat med fys- och styrketräning ger dig en komplett träningsupplevelse i en tillåtande och avslappnad miljö. Du väljer själv om du vill delta under hela helgen (totalt sex klasser) eller om du vill plocka just dina ’russin ur kakan’ och boka in dig på enstaka pass. Fredagens klasser är av de lugnare slaget med långsam garuda och tekniken i fokus. Lördagen inleds med space m yoga där vi även jobbar med band för ökad aktivitet och motstånd, dagen fortsätter sedan med MOVE 360 där du får chans att ta i ordentligt. På söndagen fokuserar vi på kraft och styrka under första klassen och avslutar med en lugnare yoga. Vi bjuder på proteinbar och raw treat mellan klasserna. Grupperna är små med max 6 deltagare/klass, detta för att vi skall kunna hålla avstånd mellan varandra och för att du skall kunna få individuell hjälp och coachning på bästa vis.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Covid-19 och ber dig att hjälpa till genom att – STANNA HEMMA om du har några som helst förkylningssymtom, – tvätta händerna med tvål och vatten, minst 20s, när du kommer till studion, – hålla avstånd från övriga deltagare. 

Fredag: 

 • 16.00 GARUDA (OUTDOORS), 60min flödande garuda. Långsamma sekvenser med fokus på teknik, utomhus.
 • 17.15 MOVE 360 (OUTDOORS), 60min styrka/fys, 8 stationer med fokus på uthållighet och teknik, utomhus.

Lördag:

 • 10.00 SPACE M YOGA (ELASTIC), 60min dynamisk yoga med och utan band.
 • 11.15 MOVE 360 (OUTDOORS),  60min styrka/fys, 8 stationer där du jobbar genom hela kroppen, utomhus. 

Söndag:

 • 10.00 MOVE 360 (POWER), 60min styrka/fys med fokus på kraft, utomhus.
 • 11.15 YOGA/GARUDA (SLOW), 60min långsam yoga och garuda, avslutas med avslappning.

Pris: 700SEK (för hela helgen, inkl. proteinbar/raw treat mellan klasserna m.m.)  alt. 150SEK per klass. Studion öppnar 15min före klassen startar.

BOKNING/FRÅGOR: via mejl till clara@moveat.se  Skriv namn, adress, ev. skador/sjukdom/allergi och om du önskar betala via SWISH eller mot faktura. Betalning via SWISH till 0733668731, önskar du betala via faktura mejlas denna ut efter din anmälan. Din plats är säkrad först när vi mottagit din betalning.

OBS: Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälda deltagare och/eller nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Läser mer...

PT OUTDOORS

Utifrån rådande läge med covid-19 utbrottet och i tider då mycket tycks oklart och ovisst är det av stor vikt att fortsätta ta hand om sig själv, utifrån de förutsättningar man för närvarande har att utgå ifrån. Fortsätt röra på dig, äta bra, näringsrik mat och försök att behålla meningsfulla aktiviteter i den mån det är möjligt.


PT OUTDOORS –

Att träna utomhus har stora fördelar, särskilt i dessa tider. Smittorisken är mindre utomhus och vi kan hålla större avstånd mellan varandra. Här kan du få både PT, PT-Duo eller PT Small Group som skräddarsys utefter dina/era mål och önskningar. Du väljer om du vill träna på egenhand eller med människor du ändå umgås och har kontakt med. Du/ni bestämmer inriktningen – yoga/garuda, styrketräning, cirkelträning eller en blandning!

Priser hittar du HÄR! Frågor/Bokning? clara@moveat.se


PT ONLINE –

När många gym och träningsanläggningar håller stängt, eller om man själv vill undvika dessa och istället önskar träna hemma är PT Online ett alternativ. Beroende på vad du har för mål och var du vill lägga ditt fokus, lägger vi upp ett program med hemträning utifrån vad du har att tillgå där du befinner dig. Med enkla medel som handdukar, kvastskaft, stol, bord, något block (annat i hemmet) kommer vi långt. Kan man dessutom investera i några gummiband och/eller någon Kettlebell klarar vi oss länge!

Jag erbjuder även coachning (inkl. rehab plan) vid långvarig smärta.

Med PT Online hörs vi via mejl, sms och telefon/skype.

Kontakta mig för prise/mer info. via  clara@moveat.se

Läser mer...

MOVE 360

MOVE 360, cirkelträning – öppna klasser under våren

Söndagar och tisdagar kör vi MOVE 360, ett roligt och utmanade cirkelträningspass där vi blandar rena kroppsviktsövningar med redskap som TRX, hantlar, kettlebells, ringar, gummiband, Garuda Apparatus m.m. Klassen startar med en yoga-inspirerad rörlighetsdel innan själva cirkelträningen drar igång. Under våren kan hela eller delar av klassen komma att hållas utomhus. 

Du arbetar hela tiden utifrån din förmåga och dina förutsättningar. Grupperna hålls små för att vi skall kunna anpassa och ge mer individuell hjälp vid behov. Precis som tidigare kan du köpa ett 10-klipp (giltig 1 år från inköpsdatum) eller betala per gång. Klasserna är öppna på så vis att du inte behöver boka upp dig på ett visst antal gånger, men du måste föranmäla dig och avboka din plats om det blir aktuellt.

Bokning/Avbokning skall ske senast 2h innan klassen startar. Vid för få anmälda kan klassen komma att ställas in.

När: SÖNDAGAR kl. 16.00-16.55. fr.o.m 31/5 NY TID!  kl. 11.00-11.55 

TISDAGAR kl. 17.30-18.25

Datum: SÖNDAG 10/5, 17/5 och 24/5 kl. 16.00 .  SÖNDAG 31/5, 14/6 och 5/7  kl. 11.00

TISDAG  5/5, 12/5, 19/5,  26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6, och 30/6 kl. 17.30

OBS: ingen klass:  3/5, 7/6, 21/6 el. 28/6

Med reservation för eventuella schema ändringar.

Pris: drop-in 150sek/gång. 10-klipp 1200sek

Klasserna är 55min långa och passar både nybörjare och mer träningsvana. Studion öppnar 15min före klassen startar och håller öppet 15min efter. 

BOKNING: Klasserna kan enbart bokas via sms till 0733 668731 Bokad plats bekräftas med ett svarssms. 

Betalning sker via SWISH till 0733668731 eller mot faktura (10-klipp).

OBS: Bokning/Avbokning skall ske SENAST 2h innan klassen startar via sms. Icke avbokad plats debiteras med 50% av drop-in priset. 

 

Läser mer...