MOVEAT – Clara Dymén

NEWS

MVMT SUNDAY

SOMA MOVE, GARUDA, OUTDOOR MVMT & OPEN WATER!

Starta hösten med en inspirerande söndag fylld med rörelseglädje, vacker natur och lekfull träning.
MOVEAT Yoga & Movement Studio slår upp dörrarna och bjuder tillsammans med Malin Gustafssons, Coachmalin, in till en riktigt välfylld söndagseftermiddag!


Utforska, utmana och upplev vad DU kan göra med enbart din kropp och naturen som redskap. Vi startar eftermiddagen med ett flödande SOMA MOVE pass i den nya studion, därefter får du en näringsrik påfyllning innan vi beger oss ut och rör oss upp mot sjön. Vi kommer springa, gå, krypa/kräla och ta oss fram genom vacker natur. Varierande tempo och med mindre stopp för olika övningar. Väl uppe vid sjön får du chansen att ta del av Malins stora kunskap kring öppet vatten simning, tekniktips och praktisk tillämpning. Vill du inte ner i vattnet kan du ströva omkring på egen hand eller ge dig själv en stunds stillhet innan vi avslutar med mjuk, stående GARUDA ute i skogen.
Inga förkunskaper krävs!

 


• Var:
MOVEAT Yoga & Movement Studio, Västerlanda Norgård 125.
• När:
Söndag 2/9, kl. 14.00-18.30. Vi avslutar dagen kring 18.00 vid sjön, du kan ta dig tillbaka på egen hand eller gemensamt med oss. (Kanske önskar du stanna kvar en stund vid den vackra sjön?).
• Pris: 800sek, i priset ingår förutom all träning, smoothie, raw brownie, frukt och ekologiskt kaffe/te.
• Instruktörer är Clara Dymén och Malin Gustafsson.
• Anmälan sker via Bokadirekt OBS: begränsat antal platser. Anmälan är bindande
.

Om vädergudarna inte alls är med oss förbehåller vi oss rätten att lägga mer av träningen inomhus och ta bort simningen.

Mer info om program, vägbeskrivning m.m. skickas ut ett par veckor innan via e-post.

 

Vi värnar om vår fantastiska natur och försöker så långt det är möjligt hålla ett hållbart och miljövänligt tänk. Kör du bil och kan tänka dig att avvara ett säte åt en annan deltagare eller behöver du hjälp med att hitta passande buss eller samåkning hjälper vi gärna till att styra upp detta. Kontakta oss då via e-post, clara@moveat.se

Vid övriga frågor, funderingar m.m. tveka inte att kontakta oss via clara@moveat.se

Varmt välkomna!

Läser mer...