Mikroäventyr i Västerlanda

YOGA/GARUDA OUTDOORS

Skogsyoga, lättare vandring, garuda och fika vid sjön… Onsdag 1:a maj är du välkommen att följa med på ett mikroäventyr i en av Västerlandas fantastiska skogar.
Den här dagen utnyttjar vi skogen kring MOVEAT studion för en f.m full av rörelse, natur, gott fika och trevlig gemenskap. Självklart finns det möjlighet till ett 1:a maj bad/dopp också för de som önskar!

Att träna utomhus på olika typer av underlag, med skiftande väder och vind, ljus och ljud och andra intryck ifrån vår omgivning ger en helt annan typ av upplevelse än den vi får i tillrättalagda inomhusmiljöer.

Detta är en möjlighet för dig som söker inspiration till hur du kan anpassa sekvenser så att det fungerar även utan en yogamatta och öppna upp för att  flytta ut en del av din praktik, bort från ett platt studiogolv. Men också ett tillfälle för dig som aldrig tidigare provat Yoga/Garuda att få uppleva rörelse där dem sker som allra bäst, i naturen!

När: Onsdag 1/5 kl. 9.45- ca.12.30

Var: MOVEAT Yoga & Movement, Västerlanda Norgård 125 .

Pris:: 300sek.

I priset ingår 2x 30min utomhusklass, ca. 60min vandring i varierad terräng, ekologiskt kaffe/te + fika, tillgång till MOVEAT studion före och efter för förvaring av kläder, ombyte etc.
Anmälan och frågor: clara@moveat.se
Vid bokning skriv: Namn, Adress, Ålder och ev. Skada/Sjukdom som jag behöver veta om.
Mer info., vägbeskrivning m.m mejlas ut några veckor före tillsammans med faktura (du kan även välja att betala via SWISH, uppge isåfall detta vid bokning).
OBS: Med reservation för ev. ändringar pga väder. Anmälan är bindande.