GARUDA WS

GARUDA  – Workshop söndag 7/6 kl. 11.00-13.00

Välkommen på en flödande Garuda workshop söndag 7:e juni i Västerlanda. 

Garudametoden har hämtat inspiration från framförallt yoga och pilates men har även influerats av dans, tai chi och kampsport. Under den här workshopen utforskar vi serier från Garuda Graha (Brick) och Seated & Standing. Vi jobbar i en liten grupp med gott om utrymme mellan mattorna och förlägger hela, eller delar av, workshopen utomhus, (med reservation för ev. ändring pga väder och vind…). Workshopen avslutas med fika, ekologiskt kaffe och/eller te och mysigt häng i och utanför studion. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Covid-19 och ber dig att hjälpa till genom att – STANNA HEMMA om du har några som helst förkylningssymtom, – tvätta händerna med tvål och vatten, minst 20s, när du kommer till studion, – hålla avstånd från övriga deltagare. 

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av Garuda. Workshopen är till för både dig som är nyfiken på att testa garudametoden för första gången och för dig som önskar en fördjupning och mer tid till att jobba på detaljer i sekvenserna.

Pris: 300SEK. I priset ingår även lån av Manduka matta och fika. Studion öppnar 15min före workshopen startar.

BOKNING: Workshopen kan bokas via mejl till clara@moveat.se eller SMS till 0733668731

Skriv namn, adress, ev. skador/sjukdom/allergi(er) och om du önskar betala via SWISH eller mot faktura. Betalning via SWISH till 0733668731, önskar du betala via faktura mejlas denna ut efter din anmälan. Din plats är säkrad först när vi mottagit din betalning. 

OBS: Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälda deltagare och/eller nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.